U prometnoj nesreći nije sudjelovao pročelnik Nikola Rogoz

U prometnoj nesreći nije sudjelovao pročelnik Nikola Rogoz

U prometnoj nesreći koja se jučer dogodila kod sportske dvorane nije sudjelovao pročelnik Nikola Rogoz kako smo objavili. Radi se o drugoj osobi pa se ispričavamo zbog mogućih neugodnosti pročelniku i svim čitateljima KAportala.

KAportal.hr

Demantij prenosimo u cijelosti:

Obraćamo Vam se povodom članka, “Kod sportske dvorane pet osoba ozlijeđeno, u nesreći sudjelovao i pročelnik Rogoz”, koji je objavljen na portalu kaportal.hr dana 28. listopada 2010. godine. Temeljem čl. 40, Zakona o medijima molimo Vas da objavite ispravak netočnih informacija navedenih u spomenutom članku.

U objavljenom članku iznesene su informaciju o prometnoj nesreći koja se dogodila 28. listopada 2010. godine u blizini Školske sportske dvorane Mladost u Karlovcu.

Članak ne bi bio sporan, kada bi u njemu bile navedene točne informacije, no budući da ste u kontekst prometne nesreće stavili i pročelnika UO za prostorno uređenje i komunalno gospodarstvo Nikolu Rogoza, naša reakcija je neophodna. Nije točno da je pročelnik Rogoz sudjelovao u prometnoj nesreći, a nije bio ni blizu mjesta nesreće. Dobivenu informaciju niste provjerili s nadležnim službama Grada Karlovca. Neprovjerenu informaciju ste objavili  čime ste pročelnika Rogoza i njegovu obitelj izložili izuzetno stresnoj situaciji.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest