Večeras spektakularan party na Dubovcu: LED-ovci vraćaju vrijeme unatrag!

Večeras spektakularan party na Dubovcu: LED-ovci vraćaju vrijeme
unatrag!

Iako su dani sve hladniji, ekipa iz Lokalne Elektroničke Defenzive ne miruje. I za večeras su pripremili party na Starom gradu Dubovcu, a najavljuju i pravi spektakl. Uz domaće snage, DJ-e Naosa, Kodina i Dotsa te VJ-e Loading Datu i MDC-a, u sitnim satima na scenu će stupiti i veliki zagrebački mag Leeks i uz žestoke zvukove pokušati točno u 3 sata ujutro sat vratiti unatrag!

Jasno, riječ je o vrlo zgodnoj ideji povezanoj uz večerašnje pomicanje sata za jedan sat unatrag, a to će biti i vrlo praktično za partijanere, jer zakazano vrijeme partija od 22 do 4 ujutro u ovoj noći neće trajati šest sati – već sedam.

Kako će LED-ovci i gost iz Zagreba “Vremenskim pomakom” obilježiti i Halloween, odnosno Noć vještica, ulaz za maskirane posjetitelje bit će simboličnih 10 kuna. Oni koji baš nikako ne žele na sebe staviti neku masku ili kostim, za upad plaćaju 20 kuna.

Partijanerima je naklonjeno i vrijeme. Nakon nekoliko vrlo hladnih noći, meteorolozi najavljuju zatopljavanje i dolazak toplog južnog vjetra pa uz vruće ritmove i plesove nikako ne bi smjelo biti onih koji se smrzavaju.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest