Karlovac u 15 sati gostuje u Puli i želi bodove unatoč sve boljem domaćinu

Karlovac u 15 sati gostuje u Puli i želi bodove unatoč sve boljem
domaćinu

Nismo nikada osvojili bodove u Puli? E onda danas baš hoćemo – kaže trener Igor Pamić, najavljujući današnji susret pulske Istre 1961 i Karlovca, koji na gradskom stadionu u Puli počinje u 15 sati. Ipak, to ne znači da ne cijeni današnjeg domaćina.

– Naprotiv, Istra je odlična momčad, koja vrijedi puno više od onog što pokazuje ljestvica i čak mogu reći da je mnogima, pa i meni, prava nepoznanica kako imaju tako malo bodova. Uostalom, pokazali su to u posljednjim utakmicama, Rijeci su mogli uvaliti pet komada, a pobijedili su Hajduka u Splitu i izbacili ih iz kupa. Iako, to isto treba reći, Hajduk u posljednje vrijeme nije pravi. No, Istru jako cijenim, ali ih se ne bojimo i vjerujem u jednu pravu utakmicu svojih igrača i pozitivne vijesti – najavljuje Pamić.

U momčadi neće biti Lajtmana koji je obnovio ozljedu tetive. Najcrnje prognoze govore kako bi to mogao čak biti i kraj njegove karijere, no svi se nadaju kako situacija ipak nije tako dramatična. Vraća se Čejvanović koji je odradio jednu utakmicu kazne zbog crvenog kartona u susretu s Lokomotivom.

Na lakšu ozljedu žalio se i Pilipović, koji je i propustio jedan trening, no vjeruje se kako će ipak startati u početnoj postavi u Puli.

Na put kreće i velik broj Gademza, koji će svojim glasnim navijanjem pokušati dati Karlovčanima dodatnu motivaciju na putu do pobjede ili barem gostujućeg boda.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest