Dvije predstave i koncert u kazalištu, nova izložba u “Karasu”

Dvije predstave i koncert u kazalištu, nova izložba u “Karasu”

U Gradskom kazalištu “Zorin dom” nastavlja se projekt “Svako dijete četiri puta u kazalište”. Nakon što su mališani uživali u “Heidi”, danas će srednjoškolci (ulaznica ima i u slobodnoj prodaji) u 10 i 12 sati moći pogledati novu predstavu karlovačkog Dramskog studija – “Mozak” redateljice Sanje Hrnjak.

U večernjim satima na svoje će doći ljubitelji vrhunske tamburaške glazbe. U 20 sati koncert održava Tamburaški orkestar Hrvatske radiotelevizije pod umjetničkim ravnanjem maestra Siniše Leopolda.

Ljubitelji slikarstva mogu posjetiti otvaranje nove izložbe u Galeriji Vjekoslav Karas. S početkom u 19 sati otvara se izložba radova mladog akademskog slikara Stjepana Šandrka iz ciklusa “Ivana”. Šandrk je trenutačno najcijenjeniji hrvatski predstavnik fotorealističnog slikarstva, a izložba ima i dodatnu originalnost, jer u odnosu na radove iz istog ciklusa koji su nedavno bili izloženi u Zagrebu, Karlovčanima se Šandrk predstavlja s pet dodatnih djela.

Recimo i da mališani tijekom dana mogu u Gradskoj knjižnici Ivan Goran Kovačić sudjelovati u ekološko-spoznajnoj radionici i malom kvizu na temu slikovnice “U tlu čistu imamo glistu” Marice Milčec i Daria Kukića.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest