Šprajcer: Nisam se prodao za direktorsku fotelju kao neki drugi

Šprajcer: Nisam se prodao za direktorsku fotelju kao neki drugi

Igor Štimac je došao u Karlovac kako bi pričao gluposti o meni. Više puta sam rekao medijima da sam se sastao s njim i da smo razgovarali o njegovom programu no naravno nisam davao nikakva obećanja kao neki drugi koji dobro znaju što treba napraviti kako bi dobili direktorsku fotelju, rekao je za KAportal Neven Šprajcer, još uvijek aktualni predsjednik Nogometnog saveza Karlovačke županije očito aludiravši na Zdravka Marčetića, predsjednika Karlovačke športske zajednice koji bi uskoro trebao preuzeti mjesto direktora Centra za gospodarenje otpadom.

– Tko nema prošlosti ne može imati niti budućnost. Izvršni odbor se opredijelio za Vlatka Markovića u kampanji jer nismo zaboravili koliko je taj čovjek učinio za nogomet u Karlovcu i NK Karlovac. Sada bi mu, očito zbog političkih zakulisnih igara, trebalo okrenuti leđa, kaže Šprajcer dodavši da je i to legitimno, ali kroz Statut i Poslovnik Saveza a ne ovakvim igrama.

Neslužbeno saznajemo da bi Šprajcer, koji je jedan od najzaslužnijih radnika u projektu prvoligaškog NK Karlovca mogao biti izbačen iz svog matičnog kluba. Kako je rekao, nikakvu službenu obavijest o nečemu sličnom nije dobio, a ako se to i dogodi, snaći će se, makar radio i kao konobar.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest