Kadeti NK Karlovca u 11 sati u kup susretu dočekuju Zadar

Kadeti NK Karlovca u 11 sati u kup susretu dočekuju Zadar

Važan i zanimljiv ispit danas imaju kadeti Nogometnog kluba Karlovac. U 11 sati na svom terenu dočekuju vršnjake Zadra u 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa za kadete. Bit će vrlo zanimljivo vidjeti gdje su karlovački kadeti u odnosu na vrlo solidnu prvoligašku momčad iz Zadra i je li u posljednje vrijeme nešto ozbiljniji rad s omladinskom školom već urodio i konkretnim plodovima.

Zasad se čini da bi moglo biti tako, posebno ako uzmemo u obzir vrlo dobre nastupe mladih karlovačkih nogometaša na Memorijalnom turniru Branka Čavlovića Čavleka, gdje su u skupini svladali vinkovačku Cibaliju i mađarskog prvoligaša ZTE te s tijesnih 0:1 izgubili od Osijeka, a u susretu za 3. mjesto tek nakon izvođenja jedanaesteraca izgubili od vršnjaka Rijeke.

U dosadašnjim kup utakmicama karlovački kadeti očekivano su osvojili prvo mjesto u razigravanju na području Karlovačke županije, a u 1. kolu Hrvatskog nogometnog kupa prilično lako, sa 5:2, svladali su momčad Pazinke, pobjednika kupa Istarske županije. Zadar će zasigurno biti najozbiljniji suparnik dosad.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest