Kazalište: Još malo karata u Karlovcu, predstava napokon i u Dugoj Resi

Kazalište: Još malo karata u Karlovcu, predstava napokon i u Dugoj
Resi

Vrlo je malo karata ostalo za koncert Tedija Spalata i hit predstavu Satiričkog kazališta Kerempuh pa iz Gradskog kazališta Zorin dom pozivaju one koji su planirali posjetiti jedan od ovih događaja da požure.

U subotu 27. studenog slavi se Dan Zorin doma. Upravo na taj dan 1892. godine svečano je otvorena zgrada karlovačkog kazališta. Ove godine ovaj će dan biti obilježen koncertom Tedija Spalata, s početkom u 20 sati. Ostalo je tek desetak karata pa požurite želite li subotnju večer provesti uz koncert ovog dalmatinskog kantautora.

U ponedjeljak, 29. studenog, već je jasno, gledalište će biti ispunjeno do posljednjeg mjesta uz hit predstavu Satiričkog kazališta Kerempuh “Čudo u Poskokovoj Dragi”. Iako je zbog ogromnog interesa predstava prebačena u veliku dvoranu Doma OS RH Zrinski i za taj veći prostor preostalo je tek još dvadesetak karata.

A, na kazališnu predstavu će napokon moći i netko drugi osim Karlovčana. Iako se ostali gradovi i općine Karlovačke županije nipošto nisu proslavili svojim sudjelovanjem u projektu “Svako dijete četiri puta u kazalište”, a “preskočili” su i odličnu manifestaciju “Noć kazališta”, uz dobru predstavu ipak će se moći zabaviti i Dugorešani. Večeras u 19,30 sati na rasporedu je predstava “Ženikovi jadi”, komedija nastala iz nekoliko humoreski ruskog pisca Antona Pavloviča Čehova.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest