Predavanje o kontroverznoj “Bosanskoj dolini piramida” u 15 sati

Predavanje o kontroverznoj “Bosanskoj dolini piramida” u 15 sati

Ima li Bosna i Hercegovina piramide? Rijetko koja rasprava proteklih je godina izazvala toliko bure, a da nije riječ o političkoj aferi. Gotovo da nitko nije ostao ravnodušan prema ovoj temi, pa su s jedne strane bili fanatični podržavatelji teze o postojanju piramida na području Visokog, a s druge oni koji su sve koji vjeruju u piramide bili spremni proglasiti potpuno neuračunljivima.

U Karlovcu danas ponovno gostuje autor teze o visočkim piramidama, dr. Semir Osmanagić, koji će održati predavanje na temu “Piramide u svijetu i Bosanska dolina piramida”. I dok ga neki smatraju šarlatanom, dr. Osmanagić može se pohvaliti kako je nakon svojih otkrića u Visokom primljen u Rusku akademiju prirodnih znanosti i to kao njihov najmlađi član, a primljen je i u Aleksandrijsko društvo arheologa.

Predavanje će biti namijenjeno i onima koji o cijeloj priči ne znaju ništa, kao i onima koji su je pomno pratili a voljeli bi saznati što ima novo. Održat će se u 15 sati u Maloj urbanoj zajednici u Haulikovoj ulici.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest