Večeras u 20 sati Kerempuhova hit komedija “Čudo u Poskokovoj Dragi”

Večeras u 20 sati Kerempuhova hit komedija “Čudo u Poskokovoj
Dragi”

Odličan kazališni mjesec završava još jednom sjajnom predstavom – hit komedijom Satiričkog kazališta Kerempuh “Čudo u Poskokovoj Dragi”.

Večeras u 20 sati Dom OS RH Zrinski zasigurno će biti ispunjen do posljednjeg mjesta (predstava je prebačena u veću dvoranu zbog ogromnog interesa, no unatoč tome još u petak na raspolaganju je preostalo tek desetak ulaznica) uz predstavu nastalu po djelu vrsnog književnika Ante Tomića o Jozi Poskoku i njegovoj četvorici sinova zarobljenih u prostoru Zagore i zaboravljenih u vremenu koje ih mimoilazi.

Jozo Poskok, udovac u mentalnoj izolaciji Poskokove Drage u kojoj “zakon ne štiti”, odgaja, na svoju sliku i priliku, sinove Krešimira, Branimira, Zvonimira i Domagoja, sve nazvane, prirodno, po hrvatskim knezovima i kraljevima, uvjeren da to i jest domet i esencija ove obitelji. Jede se pura na sto načina i sve što uz to slijedi. Tada najstarijemu, Krešimiru, pada na pamet strašna i nadasve suvremena ideja – pronaći ženu. I sjeti se tako svoje davne, ratne ljubavi. Tada počinju “problemi”.

Redatelj predstave je Krešimir Dolenčić, a glumački ansambl čine sve od reda vrsni hrvatski glumci: Željko Königsknecht, Vedran Mlikota, Mario Mirković, Boris Mirković, Luka Petrušić, Ana Maras, Hrvoje Kečkeš…

Bit će to vrlo prigodan kraj lijepog kazališnog mjeseca studenog, u nadi da nas ugodna iznenađenja očekuju i u prosincu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest