Bokulić: Scenarij raspuštanja karlovačkog HSP-a napisan u HDZ-u, autor je Ivan Vučić

Bokulić: Scenarij raspuštanja karlovačkog HSP-a napisan u HDZ-u,
autor je Ivan Vučić

Scenarij po kojem bi, ukoliko Predsjedništvo HSP-a, uvaži prijedlog Županijskog vijeća bila raspuštena gradska podružnica ove stranke napisan je u HDZ-u, a njegov autor je Ivan Vučić. Ovo je tvrdnja Željka Bokulića, bivšeg predsjednika ogulinskog HSP-a i sadašnjeg nezavisnog vijećnika Gradskog vijeća Ogulina. Kako tvrdi Bokulić, ista stvar se prije pet, šest godina dogodila u Ogulinu smo što je umjesto Bernardice Topolnjak Halapa posao obavio Marinko Milčić.

– Prisjetimo se Milčića koji je kao predsjednik Županijskog HSP-a odradio posao raspuštanja naše podružnice u Ogulinu. Milčić je tada bio fino uhljebljen kao dožupan dok je sada ista stvar s Bernardicom Topolnjak Halapa, kaže Bokulić. Kako kaže, Topolnjak Halapa je govorila protiv HDZ-a do onog trenutka dok nije s njima ušla u kolo, te u konačnici završila na mjestu pročelnice Ureda župana Ivana Vučića.

– Topolnjak Halapa kao razlog raspuštanja karlovačkog HSP-a navodi nerad i nepoštivanje hijerarhije stranke. Njoj, kao što je to smetalo i Milčiću, smeta što netko u HSP-u misli svojom glavom. Mi smo im zasmetali kad smo u Gradskom vijeću vladajućem HDZ-u počeli postavljati provokativna pitanja te kad nismo podržali proračun pa smo raspušteni. Nažalost, sada to isto čeka Švegara i njegovu ekipu iz jednog jedinog razloga – prepametni su za njih.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest