Večeras košarkaška i rukometna utakmica i svirka u “Drmešu”

Večeras košarkaška i rukometna utakmica i svirka u “Drmešu”

Pojedinačno i višebojsko prvenstvo Hrvatske u sportskoj gimnastici zauzet će Školsku sportsku dvoranu Mladost tijekom vikenda, pa je i četvrtak, neuobičajeno, rezerviran za neke sportske događaje.

U 17.30 sati, košarkaši Šanca, trenutačno drugoplasirani na ljestvici A-2 lige Centar, u ŠSD Mladost dočekuju momčad zagrebačkog Bosca. Nakon poraza u prošlom kolu od prvoplasirane Hermes Analitice, Karlovčani se žele odmah vratiti na pobjedničke staze i najavljuju dobru igru i nove bodove.

U 19 sati, ali u dvorani OŠ Grabrik, na parket će u susretu pretkola Hrvatskog rukometnog kupa, istrčati rukometašice Dubovca. Ugošćuju ekipu Gorice, od koje su u prvenstvenom susretu poražene, ali će večeras pokušati uzvratiti i plasirati se u naredno kolo kupa, što bi im pružilo prigodu da ugoste i neku od prvoligaških ekipa.

U 21 sat već uobičajeno su na rasporedu svirke u Klubu D u Šebetićevoj ulici. Nakon nekoliko zanimljivih zagrebačkih i jaskanskih gostovanja, večeras će posjetitelje zabavljati gotovo već kućni bend – Plakat.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest