Danas u Zadru počinje glazbeni spektakl “Karlovačko Live” – veliko finale u Karlovcu 28. 12.

Danas u Zadru počinje glazbeni spektakl “Karlovačko Live” – veliko
finale u Karlovcu 28. 12.

Tradicionalna glazbena turneja “Karlovačko Live” na kojoj će nastupiti legendarni Halid Bešlić i grupa Crvena jabuka danas počinje u Zadru, te će preko Splita, Varaždina, Osijeka, Zagreba i Rijeke, 28. prosinca završiti u Karlovcu – Školskoj sportskoj dvorani “Mladost”.

Po riječima organizatora, Karlovačke pivovare, “Karlovačko Live” predstavlja neobičnu glazbenu kombinaciju dviju glazbenih zvijezda, stvarajući savršenu priliku za dobar provod s prijateljima i trenucima uživanja uz Karlovačko pivo.

Nije potrebno trošiti suviše riječi o glazbenim zvijezdama “Karlovačko Live” turneje. Halid Bešlić koji je svoj prvi singl snimio davne 1979. već duže vrijeme surađuje s legendama sarajevske pop scene Crvenom jabukom tako da zajednička turneja pod pokroviteljstvom “Karlovačkog” nikog nije iznenadila.

– Karlovačko je sinonim za uživanje, zabavu i kvalitetno vrijeme provedeno s prijateljima u odličnoj atmosferi, te će upravo to Karlovačko Live 2010. pružiti našim vjernim potrošačima. Sretan sam što mogu najaviti da ove godine nastavljamo tradiciju Karlovačko Live-a i to osmi puta, rekao je predsjednik Uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher u najavi turneje.

Karte za Karlovačko Live turneju dostupne su za prodaju putem sustava Eventim (www.eventim.hr).

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest