Iz NK Karlovca nogirani Perković i Furač – razlog različito mišljenje

Iz NK Karlovca nogirani Perković i Furač – razlog različito
mišljenje

Nakon tajnika Nevena Šprajcera koji se svojim opredjeljenjem za Vlatka Markovića u kampanji za novog predsjednika HNS-a usprotivio vodstvu kluba kojim iz sjene upravlja ministar obrane Branko Vukelić, jučer je iz Uprave karlovačkog prvoligaša izletio i Krešimir Perković, kao i član Skupštine Bruno Furač. Kako je za KAportal kazao Perković, demokracija definitivno ne stanuje u Mekušanskom polju a svoje je mjesto zauzelo jednoumlje dirigirano iz Vukmanićkog Cerovca.

– Jedini i isključivi razlog našeg izbacivanja je različito mišljenje jer smo se svi trojica javno izjasnili da podržavamo Markovića. Ovakva reakcija nam dovoljno govori koliko gospoda uvažavaju i tuđe mišljenje, rekao nam je Perković.

Podsjetimo, upravo su Perković kao direktor NK Karlovca i Šprajcer, naravno uz trenera Igora Pamića i momčad najzaslužniji za ulazak NK Karlovca u elitno društvo prvoligaša. Kada je u Karlovac stigla Prva liga, stigli su i HDZ-ovi političari koji su polako instalirali svoje ljude. Kako saznajemo, kroz koji dan, točnije 14. prosinca bit će održana Skupština kluba na kojoj će biti izabran novi predsjednik.

Neven Šprajcer i Krešimir Perković

Zorana Sabljarića bi na ovoj poziciji trebao zamijeniti Zdravko Marčetić, budući direktor Centra za gospodarenje otpadom i istaknuti HDZ-ovac ili njegov stranački kolega i direktor “Zelenila” Stjepan Turković koji je nedavno, podsjetimo, nesebično iz blagajne gradske tvrtke koju vodi NK Karlovcu dao 100 tisuća beskamatnog kredita koji je na koncu ipak vraćen – uz kamate.

Klub traži i direktora kluba koji mora biti profesionalac pa će ovog puta, da sve valjda bude transparentno, za ovu funkciju biti raspisan i natječaj. Zanimljivo, rekao je Perković, kad se njega smjenjivalo nikakvog natječaja nije bilo.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest