Raspušteno Predsjedništvo podružnice HSP-a, ekipa nastavlja politički rad

Raspušteno Predsjedništvo podružnice HSP-a, ekipa nastavlja
politički rad

Predsjedništvo HSP-a na današnjoj je sjednici raspustilo deveteročlani izvršni odbor karlovačke podružnice ove stranke koja je počela djelovati prije tek nešto više od šest mjeseci. Po prvim informacijama iz Zagreba, povjerenik je Veljko Novak, dok novi izbori za predsjednika i članove izršnog odbora, to jest predsjedništva podružnice, moraju biti raspisani u roku 60 dana. To, međutim, ne znači da se Domagoj Švegar i njegova ekipa ne mogu ponovno kandidirati.

Podsjetimo, ovaj je potez vrha stranke uslijedio nakon što je zahtjev za raspuštanjem uputila Županijska podružnica HSP-a koju vodi Bernardica Topolnjak – Halapa, a razlog je njezin sukob s ekipom mladih HSP-ovaca u više navrata, između ostalog i zbog njihovog stava o antifašizmu. Treba napomenuti da je Veljko Novak, dopredsjednik stranke sklon mladoj Švegarovoj ekipi.

Domagoj Švegar zasad nije mogao komentirati događaje u Zagrebu već će više informacija, rekao je za KAportal imati nakon što održi sastanak s članovima sad već raspuštenog izvršnog odbora podružnice. U svakom slučaju, rekao je Švegar, ne namjerava odustati od političkog rada.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest