Bivši HSP-ovci ne žele biti u stranci koja je u KŽ talac osobnih interesa pojedinaca

Bivši HSP-ovci ne žele biti u stranci koja je u KŽ talac osobnih
interesa pojedinaca

Obavještavamo vas da nam je neprihvatljivo biti članovima podružnice HSP-a koja služi ostvarivanju ciljeva HDZ-a, te da smo iz tog razloga odlučili istupiti iz članstva u HSP-u.

U stranku smo ušli sa željom da popravimo očajno stanje u gradu Karlovcu i čvrstim stavom da pravda i čast nisu na prodaju, međutim, od početka nam se pokušavala nametnuti prodaja i predaja HDZ-u, a takav način političkog djelovanja u kojemu je HSP na području Karlovačke županije talac osobnih interesa pojedinaca, držimo moralno neprihvatljivim, stoji u priopćenju kojeg potpisuje Domagoj Švegar i ostali članovi raspuštenog predsjedništva HSP-a Karlovac. Kako navode, jučerašnja odluka jasna je poruka da većina u predsjedništvu HSP-a podržava razmišljanja, retoriku i način rada Bernardice Topolnjak Halapa, koji je u potpunoj suprotnosti s našim moralnim stavovima i vrijednostima, a po našem mišljenju i polazištima pravaštva. Dok je situacija u Hrvatskoj stranci prava takva, mi njezini članovi ne želimo biti. Držimo da na političkoj sceni grada Karlovca ima dovoljno prostora i mi ćemo svoj “nerad”, kako ga je nazvala članica predsjedništva HSP-a, nastaviti i napraviti Karlovac boljim mjestom za život.

Ispisnice karlovačkih HSP-ovaca

Ovim putem želimo se i zahvaliti časnim stranačkim kolegama koji su razumjeli situaciju u kojoj se nalazimo i podržavali nas. Njima, kojima je opća dobrobit i interes hrvatskog naroda ispred osobnih interesa, istinski želimo puno sreće i uspjeha u budućnosti, zaključili su bivši HSP-ovci.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest