Na večerašnjem koncertnom spektaklu Gibonnijevi gosti Urban i Ivana Husar

Na večerašnjem koncertnom spektaklu Gibonnijevi gosti Urban i Ivana
Husar

U sklopu velike turneje “Toleranca Tour 2010”, iznimno popularni splitski glazbenik i pjevač Zlatan Stipišić – Gibonni održat će večeras koncert u Školskoj sportskoj dvorani Mladost. Osim predstavljanja posljednjeg albuma “Toleranca”, Gibo će, naravno, podsjetiti publiku i na sve brojne hitove s ranijih albuma.

Prema podacima s prodajnih mjesta jučer je na raspolaganju ostalo tek nešto više od stotinjak ulaznica pa oni koji bi željeli na koncert trebaju požuriti – tijekom jutra ulaznice se mogu kupiti u papirnici Mozaik te caffe barovima E’stadio i Korner. Ukoliko ostane neprodanih ulaznica fanovi koji stignu u posljednji trenutak moći će ih kupiti i na blagajnama ŠSD Mladost.

Kao i na svakom koncertu, Gibonni će i u Karlovcu imati goste – večeras će ovaj koncertni spektakl uveličati riječki rocker Damir Urban i vrsna pjevačica Ivana Husar.

Treba dodati i kako su agencija “Gramofon” kao organizator koncerta i sam Gibonni odlučili podržati akciju zabrane točenja alkohola maloljetnicima pa će ovaj koncert biti osobit i po tome da će se moći kupiti samo bezalkoholna pića i voda.

Dio prihoda s ovog koncerta odlazi i u fond “Štedim i darujem” za opremanje dječjeg vrtića na Turnju.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest