Zaplesali salsu na -5, poslijepodne radionice, navečer koncert

Zaplesali salsu na -5, poslijepodne radionice, navečer koncert

Trodnevni “4 river salsa festival” počeo je sinoć vrućom atmosferom u Studentskom centru i Promenada klubu, a nastavljen je danas u potpuno različitim uvjetima – ledenim.

Na temperaturi od -5, plesači salse hrabro su zaplesali na Korzu, u vrijeme dok su malo bolje uvjete čekali i oni koji su se spremali za shopping ili jutarnju šetnju. Vrući latino ritmovi ipak su privukli i prve šetače, a uključili su se i djelatnici slastičarnice Mozart koji su ih darivali kolačićima.

Festival salse nastavlja se u poslijepodnevnim i večernjim satima u ipak prikladnijim uvjetima u zatvorenom prostoru. Od 17 sati počinju besplatne radionice u Promenada klubu. Prva je na rasporedu početna radionica salse, koju će voditi Ivan Kalčić iz domaćina festivala, Promenada kluba. U 18 sati počinje početna radionica bachate, pod vodstvom Adija Bajcetića iz bosansko-hercegovačkog Plesnog kluba Salsa (Bihać), dok u 19,10 možete naučiti kubansku salsu uz Vladu Semenčića i Danielu Trtinjak iz zagrebačkog plesnog kluba Los Mamberos.

U 21 sat počinje još jedan salsa party, u kojem će atmosferu dodatno zagrijati koncert zagrebačkog benda Caiman Verde, koji počinje u 22 sata.

“4 river salsa festival” nastavlja se i tijekom nedjelje radionica za djecu i odrasle i završnim partijem u Papa’s baru.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest