Karlovački košarkaši bez problema slavili u Kutini protiv Moslavine – 79:60

Karlovački košarkaši bez problema slavili u Kutini protiv Moslavine
– 79:60

Nakon poraza u derbiju protiv Hermes Analitice i neočekivanog domaćeg kiksa protiv Bosca, košarkaši Šanca u pretposljednjem jesenskom kolu ipak su se bez većih problema vratili pobjedničkim navikama.

Na gostovanju kod kutinske Moslavine dvojba je postojala samo u prvoj četvrtini, u kojoj su se domaći košarkaši još koliko-toliko opirali ipak iskusnijim i kvalitetnijim Karlovčanima. Nakon toga sve je bilo u znaku Šanca, koji je ostvario laku i uvjerljivu pobjedu rezultatom 79:60.

Sljedeće subote, 18. prosinca, u posljednjem kolu prvog dijela sezone, Šanac na svom parketu dočekuje zagrebački Zrinjevac. Bez obzira na ishod tog susreta, gotovo je sigurno da će karlovački košarkaši prezimiti na trećoj poziciji drugoligaške ljestvice.

Treba reći i kako im zimski odmor neće dugo trajati – prvi dio sezone posljednji završavaju, a “proljetni” dio prvi počinju. Već 8. siječnja u 12. kolu u ŠSD Mladost dočekat će KK Goricu.

To je još jedan u nizu “bisera” Hrvatskog košarkaškog saveza pa će tako sezona A-2 lige završiti već 19. ožujka! Ako znamo da sezona starta u listopadu, lako je izračunati kako su košarkaši na odmoru nevjerojatnih sedam mjeseci – neusporedivo s bilo kojim drugim sportom.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest