Danijela Lorković: Goršić me oborio svojim automobilom i skoro pregazio

Danijela Lorković: Goršić me oborio svojim automobilom i skoro
pregazio

Marko Jovković, 18-godišnjak kojega ga su u noćnom klubu “Astralis” prebili Željko Goršić, Vladimir Vugrinc i Danijel Trupković, izgleda da nije jedina žrtva divljačkog pohoda subotnjeg pohoda mladih HDZ-ovaca.  Naime, njegova prijateljica Danijela Lorković tvrdi da je skoro izgubila život tijekom Goršićevog divljanja automobilom na parkiralištu Astralisa.

– Nakon što su pretukli Marka, Goršić i Vugrinc su potrčali prema tom automobilu. Moje društvo i ja smo potrčali za njima kako bi ih spriječili u pokušaju bijega. Goršić je krenuo na nas. Oborio je mene, jednu prijateljicu i dva prijatelja. U trenu sam se našla pod njegovim automobilom. Da me netko nije povukao, pregazio bi me, ispričala nam je šokirana Danijela Lorković, a svoje iskustvo prepričala je i policijskim službenicima koji su je došli ispitati o događaju. Kako dodaje, boli ju ruka, prsni koš i noge.

– Ruku uopće ne mogu podignuti, mislim da je iščašena ali vidjet ćemo što kaže liječnik, rekla je Danijela te se nakon razgovora uputila liječniku na pregled.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest