Grčić i Perković oporbi: Optužujete bez dokaza i može vas biti sram

Grčić i Perković oporbi: Optužujete bez dokaza i može vas biti sram

Aktualni sat današnje sjednice Gradskog vijeća još uvijek je u tijeku dok je dosadašnji dio protekao uglavnom u raspravi oko subotnjeg incidenta u kojem su akteri bili pripadnici Mladeži HDZ-a. Oporba se žestoko obrušila na vinovnike incidenta uz opasku da je ovo već treći put da Trupković “čini gluposti” uz upit zašto se prije nije reagiralo. SDP-ovac Dario Janković je pitao što bi se dogodilo da je “Trupkovićeva noga udarila u neko drugo mjesto i da smo dobili još jedan slučaj Luke Ritza”.

Vijećnica Ivanka Grčić upitala je oporbene vijećnike hoće li se njezinom prijatelju Danijelu Trupkoviću ispričati zbog uvreda i objeda koje su izrekli na osnovi indicija i medijskih napisa i kako kaže, bez dokaza i bez pravomoćne presude. Predsjednika Mladeži HDZ-a zasmetalo je, kako kaže, generaliziranje svih članova Mladeži HDZ-a dovodeći je u kontekst spomenutih događaja.

– Mladež HDZ-a nisu Perković, Trupković, Goršić. Mladež je tisuću mladih ljudi koji sudjeluju u brojnim akcijama  kao volonteri i koje se ne plaća u kao u vašoj stranci, rekao je Perković dodavši kako koalicijska vlast za programe mladih nije dala niti kunu.

Kako je rekao oporbi, optužujete ih bez dokaza, dok nisu bili tamo i kako ovime skupljaju jeftine političke bodove, te da ih može vas biti sram, zaključio je Perković. Raspravu je prekinula predsjednica Vijeća Nada Murganić nakon što je Klub SDP-a zatražio stanku.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest