Dario Janković: Sramotno je premlaćivanje karakterizirati kao “drsko ponašanje”

Dario Janković: Sramotno je premlaćivanje karakterizirati kao
“drsko ponašanje”

– Policijska kvalifikacija djela po kojoj se radi o remećenju javnog reda i mira i to drskom ponašanju je strašna. Jadno je da ako je netko nekog premlatio da se to ne kvalificira kao kazneno djelo dok se u ovom slučaju tri junaka od 26 godina našlo iživljavati na 18-godišnjaku, rekao je Dario Janković ispred karlovačke oporbe na tiskovnoj konferenciji koju su oporbeni vijećnici održali nakon napuštanja današnje sjednice Gradskog vijeća. Sa sjednice su izašli jer, kako je kratko još na govornici objasnio Dario Janković, u vijećnici se ne dozvoljava tolerantna i demokratska atmosfera te ne žele nastaviti raditi u ovim uvjetima.

– Ne osuđujemo cijelo članstvo Mladeži HDZ-a ali očito je da njihove perjanice nisu spremne na demokraciju.  Brisanje iz članstva ovih osoba neće riješiti problem ali oni će i dalje raditi u gradskim firmama gdje ih je zaposlio HDZ, nastavio je Janković.  Podsjetio je na izjave Ivanke Grčić kada je oporbu i novinare nazivala rušiteljima Turnja.

– Iako je gradonačelnik osudio događaj i rekao da će prvo poći od sebe, te osobnim primjerom preventivno djelovati, članovi njegove Mladeži pokazali su što se od Mladeži može očekivati u budućnosti, zaključio je Janković.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest