Zataškavanje premlaćivanja – Jovković i prijateljica bili zaključani za vrijeme uviđaja

Zataškavanje premlaćivanja – Jovković i prijateljica bili
zaključani za vrijeme uviđaja

Prilikom posjete Jadranke Kosor pretučenom Marku Jovkoviću  novinari su imali priliku saznati još neke detalje o događajima kobne večeri u karlovačkom kafiću “Astralis”. Kako su ispričali Markovi roditelji Nada i Darko Jovković, njihov je sin zajedno s prijateljicom iz društva Sabinom Mejaški nakon premlaćivanja kraće vrijeme bio zatočen u nekoj prostoriji. To se navodno događalo za vrijeme drame na parkiralištu gdje je automobilom udarena Danijela Lorković i još jedan mladić. – Od Markove prijateljice Sabine Mejaški doznali smo da su bili zaključani u skladištu. Ne znamo što se točno tamo događalo ali netko ih je zatočio u namjeri da se cijeli događaj zataška, kazao je otac Darko Jovković.

Sve nam je potvrdila i detalje cijelog događaja ispričala Sabina Mejaški, Markova dobra prijateljica. – Išla sam s Markom na WC jer mu nije bilo dobro. On se krenuo umiti, a ja sam otišla po njegove stvari. Nije me bilo tek dvije minute  u međuvremenu su ga pretukli. Sve je bilo puno krvi, ispričala je ova djevojka. Kako je napomenula, nakon toga su došli zaštitari i stariji vlasnik Astralisa koji su kazali da nisu vidjeli tko je Marka tukao i da ništa nije dogodilo.

– Malo kasnije netko nam je donio tufere kako bi Marku pokušala zaustaviti krvarenje. Stariji vlasnik nas je pozvao da pođemo za njim u hodnik između kafića i kuće gdje nas je zaključao i nagovarao da ne idemo na policiju ili na hitnu. Tamo nas je držao 15 minuta, nastavila je Sabina Mejaški. Pitao me je imam li auto da Marka odvezem doma i poslao nas na stražnji izlaz. Valjda su pokušali sve zataškati dok ne prođe policija pa sam ga uspjela   nagovoriti da nas pusti da izađemo kroz kafić. Marko je tada pao u nesvijest i pomogao mi je tek jedan konobar koji ga je pridigao pa smo Marka odvezli u bolnicu, ispričala je do kraja priču o premlaćivanju prijatelja.

Navode Sabine Mejaški i Jovkovićevih roditelja demantira vlasnik “Astralisa” Marin Brkljačić. U telefonskom razgovoru rekao je da je dvaput dao iskaz policiji i da nema govora da je netko nekog zaključao. – Ne znam što se dogodilo u WC-u, te večeri je bilo sve puno gostiju, pa ne može se sve kontrolirati, rekao je za KAportal Brkljačić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest