Određen 48-satni pritvor za Trupkovića, Goršića i Vogrinca (VIDEO)

Određen 48-satni pritvor za Trupkovića, Goršića i Vogrinca (VIDEO)

Kriminalistička istraga ipak je dovela do kaznenih prijava za svu trojicu učesnika u premlaćivanju 18-godišnjeg Marka Jovkovića u noći sa subote na nedjelju u kafiću “Astralis” u Žumberačkoj ulici.

Kako saznajemo, istražni sudac Županijskog suda u Karlovcu je Danijelu Trupkoviću, Željku Goršiću i Vladimiru Vogrincu izrekao 48-satno zadržavanje zbog mogućnosti ponavljanja kaznenog djela. Podsjetimo, policije je poslijepodne objavila da i dalje stoji  prvotna kvalifikacija remećenja javnog reda i mira i sumnja za kazneno djelo općeopasne radnje za jednog 26-godišnjaka. Međutim, nastavak   krim – obrade utvrdio je i sumnju u kaznena djela nasilničkog ponašanja i nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Po prvim informacijama sva trojica su se branila šutnjom. Svakog se časa očekuje izlazak osumnjičenih u pratnji policije. Osim velikog broja novinara ispred Istražnog centra stigao je i predsjednik Mladeži HDZ-a Matija Perković, inače bliski prijatelj ove trojke. No nije se dugo zadržao, čim je uočio novinare okrenuo je automobil i otišao.

Kriminalistička istraga se nastavlja pa još nije poznato hoće li obuhvatiti više osoba, s obzirom na nove detalje koje je za KAportal i druge medije iznijela Sabina Mejaški, djevojka koja tvrdi da je za vrijeme dok je policija radila uviđaj s ozlijeđenim Jovkovićem bila zaključana u nekoj od prostorija caffe bara.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest