Cinestar zainteresiran za Karlovac, najvjerojatnije dolazi u “Karlovčanku”

Cinestar zainteresiran za Karlovac, najvjerojatnije dolazi u
“Karlovčanku”

Karlovac bi ipak uskoro mogao dobiti multiplex kino, posebno ako se ostvare planovi Cinestara da useli u Shopping centar Karlovčanka. Kako nam je danas potvrdio direktor “Karlovčanke” Hrvoje Bačić, Cinestar je pokazao interes za otvaranje multiplexa od tri dvorane na trećem katu Centra.

– Cinestar je pokazao interes za otvaranje kina u Karlovcu i mi smo ponudili prostor na trećem katu. Prostor je pregledan i uskoro očekujemo odgovor hoće li zadovoljiti kriterije Cinestara, kazao nam je Bačić. Ako se ova investicija ostvari Karlovac bi konačno nakon više godina ponovno dobio kino na radost brojnih filmofila i posebno mlađih generacija koje još nisu doživjele čari kino dvorane u svome gradu.

Shopping centar Karlovčanka ovih dana bogatiji je za trgovinu tehničkom robom “Technomarket” koja se prostire na 650 m2, te trgovinom “One to Play”. U planovima je otvaranje trgovine “Home and Living” u kojoj će se moći naći sve za kuću i dom, dok već sutra kreće postavljanje dječje igraonice koja će službeno biti otvorena u ponedjeljak.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest