Šprajcer: “Karlovcu” sad može biti bolje, a ostavke nekih članova IO još čekam

Šprajcer: “Karlovcu” sad može biti bolje, a ostavke nekih članova
IO još čekam

Nakon zakulisnih igara s političkom pozadinom vezanih za izbor predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza kandidat na Skupštini Neven Šprajcer ostao je predsjednik Županijskog nogometnog saveza ali je zato pod pritiskom izletio iz matičnog kluba NK Karlovca i trenutno je bez posla.

– Kao što sam i prije rekao nema šanse da NK Karlovac zbog svoje podrške Igoru Štimcu bude u nepovoljnijem položaju od Saveza već će mu biti samo bolje, rekao je Šprajcer. Kako dodaje, način na koji je izbačen iz kluba zajedno s članom Uprave Krešimirom Perkovićem i Skupštine Brunom Furačom dovoljno govori o ljudima koji su nastavili voditi NK Karlovac.

– Dugo sam bio u klubu i normalno da čovjeka povrijedi kad te netko baci na cestu. Međutim, jadno je da nitko iz kluba nije rekao “treba napraviti to i to”, već je sve odrađeno spletkarenjem i zakulisnim igrama iza leđa, kaže Šprajcer. Dodaje kako cijelo vrijeme uopće ni nije bitan bio interes kluba niti Liga 16 ili ne, već ime i prezime. On je, podsjetimo, prije izbora naglasio da će ukoliko Vlatko Marković više ne bude predsjednik HNS-a dati neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Saveza. Na koncu su mu klubovi dali podršku i na tome im se, kaže, zahvaljuje. Isto bi se, dodaje Šprajcer, “očekivalo da naprave i članovi Izvršnog odbora Saveza koji su zagovarali drugu opciju – ako su dovoljno moralni”. To se još nije dogodilo no Šprajcer kaže da ostavke još uvijek mogu ponuditi a Skupština će raspraviti hoće li ih prihvatiti.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest