Veleučilište Karlovac najbolje u studentskom sportu u desetljeću

Veleučilište Karlovac najbolje u studentskom sportu u desetljeću

Lijepu pohvalu za popratne, ali vrlo važne aktivnosti, dobili su djelatnici Veleučilišta Karlovac. Ova obrazovna ustanova, naime, odlukom Hrvatskog sveučilišnog sportskog saveza proglašena je najuspješnijim veleučilištem na području sporta u razdoblju cijelog desetljeća, dakle od 2001. do 2010. godine.

Doista, karlovački studenti imaju doista brojne mogućnosti za bavljenje sportom, a to je rezultiralo i brojnim uspjesima – posebno velike uspjehe postizali su u košarci i odbojci, gdje su u nekoliko navrata pobjeđivali i sve predstavnike sveučilišta i bivali hrvatski predstavnici na Europskim studentskim prvenstvima, a dobre rezultate postizali su i veslači, šahisti, stolnotenisači…

Veleučilište Karlovac bilo je i domaćin Europskog studentskog prvenstva u bridžu, a s dobrim rezultatima nastavlja i ovih dana – upravo u trenutku kada su proglašeni najuspješnijim veleučilištem na području sporta, na jakom međunarodnom turniru u Dubrovniku košarkaši su osvojili srebrno, a odbojkašice brončano odličje. Na red dolaze malonogometaši, koji će u siječnju nastupiti na tradicionalnom zimskom malonogometnom turniru u dvorani ŠSD Mladost.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest