Saborčani objavili “kronologiju destruktivnog djelovanja Luke Hodaka”

Saborčani objavili “kronologiju destruktivnog djelovanja Luke
Hodaka”

“Kronologija destruktivnog djelovanja Luke Hodaka, nezavisnog vijećnika” naslov je teksta u kojem su na web stranicama  Saborskog  detaljno pobrojani svi šamanovi  “smrtni grijesi” .

U blagdanskom ozračju u Saborskom su osjetili potrebu da upravo na Štefanje, dan prvog kršćanskog mučenika, gotovo čitavu stranicu posvete detaljnom prebrojavanju Hodakovih pokušaja da blokira rad Vijeća u Saborskom i to unazad godinu dana. Tekst kronologije potpisuje I.M. Najvjerojatnije je da se radi o Ivanu Matovini, predsjednik općinskog Vijeća i predsjednik OO HSS-a Saborsko. Podsjetimo, 10. prosinca Luka Hodak i njegovi politički istomišljenici paralizirali su rad Općinskog vijeća Općine Saborsko zbog čega nije izglasan proračun za sljedeću godinu. Osim trojice vijećnika s njegove Nezavisne liste, Luki Hodaku priklonili su se i HDZ-ov Marinko Sertić, te HNS-ova vijećnica Slavica Bogdanović. Zbog čega su HSS-ovi i SDSS-ovi vijećnici ostali bez kvoruma. Kronologija započinje s 4. Sjednicom Općinskog vijeća, održanom još 18. prosinca 2009. godine.

-Ovo je kronologija destruktivnog djelovanja vijećnika Nezavisne liste Luke Hodaka u posljednjih godinu dana, koji su od samog konstituiranja Vijeća imali samo jedan, jedini cilj, a to je  opstrukcija rada i rušenje Vijeća bez ikakvog razloga i obrazloženja, u čemu su u konačnici i “uspjeli” (uz pomoć HDZ-ovog vijećnika koji također nije došao na  posljednju sjednicu ove godine) i time izazvali blokadu rada Vijeća i prijevremene izbore za općinsko Vijeće, čije će  troškove platiti nitko drugi nego birači – stoji u tekstu. Luki Hodaku se zamjeraju neopravdani izostanci sa sjednica, pokušaji smjene predsjednika Vijeća, svađe i bojkota sjednica Vijeća. Unazad godinu dana, a prema kronologiji objavljenoj na: www. saborsko.net od šest ukupno održanih sjednica u godini dana Luke Hodaka nije bilo čak na četiri sjednice, a s jedne je otišao još u tijeku akutalnog sata.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest