“Karlovačko live” turneja završila u prepunoj “sportskoj” – Halid i Jabuka oduševili Karlovčane

“Karlovačko live” turneja završila u prepunoj “sportskoj” – Halid i
Jabuka oduševili Karlovčane

Veliko finale glazbene turneje “Karlovačko Live” završilo je na najbolji mogući način – u prepunoj karlovačkoj Školskoj sportskoj dvorani koja je teško mogla primiti još kojeg posjetitelja. Karlovčani svih generacija uživali su u gotovo trosatnom nastupu legendarnih sarajevskih estradnih zvijezda – grupe Crvena jabuka i nenadmašnog Halida Bešlića.

Uz poneki gutljaj Karlovačkog piva, stari i mladi prvo su zajedno sa Žerom i ekipom zapjevali hitove Crvene jabuke dok je pravo oduševljenje u razdraganoj masi izazvao Halid Bešlić. Nakon Zadra, Splita, Varaždina, Osijeka, Zagreba i Rijeke, tradicionalni glazbeni spektakl vratio se u grad Karlovac “gdje je sve i počelo” dok su Karlovčani i svi oni koji su došli u sportsku dvoranu znali na najbolji mogući način pozdraviti.

Koncert će neki posjetitelji zasigurno zauvijek pamtiti. Istinski fanovi Crvene jabuke i Halida Bešlića sudjelovali su na natječaju Karlovačke pivovare “Karlo te časti” na službenoj Facebook stranici kampanje pa su oni, koji su najbolje objasnili svoje razloge zašto žele upoznati Žeru i Halida, dobili tu priliku u “fan zoni” dvorane “Mladost”. S njima su, naravno, bili i novinari KAportal-a pa nije izostala niti Halidova ocjena cijele turneje.

– Turneja čista desetka. Sve prepuno ljudi, odlična zabava nemam što reći, rekao nam je Halid. O za neke pomalo neobičnom spoju njegovog repertoara i onog Crvene jabuke Halid je samo kratko dodao. – Žeru znam dok je još bio dijete. Mi smo iz istog grada i naše pjesme su također povezane. Sve je to “sarajevska duša”, dodao je popularni Halid.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest