Otkucavaju posljednji sati 2010. – dočeci na otvorenom u Karlovcu i Draganiću

Otkucavaju posljednji sati 2010. – dočeci na otvorenom u Karlovcu i
Draganiću

Još nas samo nekoliko sati dijeli od rastanka s 2010. i dolaska 2011. godine. Godinu za nama pamtit ćemo i po mnogim lijepim stvarima – živom i zabavnom ljetu, uređenju Foginovog, Zelenom cvijetu za grad Karlovac, ali i po ružnim i, nažalost, daleko bitnijim – sve praznijim džepovima, sve većem broju nezaposlenih i onih na “minimalcu” koji ne pruža priliku za dostojan život.

No, bez obzira na probleme, prijelaz iz Stare u Novu godinu uvijek prolazi u veselom raspoloženju pa će tako zasigurno biti i večeras. U najvećem dijelu Karlovačke županije stanovnici će slaviti u svojim domovima ili eventualno restoranima, jer većina gradova i općina nažalost nije priredila ni najskromniji zajednički doček.

Na otvorenom će Novu godinu dočekati samo Karlovčani i Draganićaci. Na Trgu bana Jelačića, u grijanom šatoru koji bi mogao dobro doći na najavljenih -6, Karlovčane će zabavljati Jasmin Stavros, a doček je organiziran i u brojnim okolnim kafićima i barovima – otvorena vrata za sve goste najavili su Edison Buddha bar koji organizira rock večer uz svirku benda Deph, Klub D u Šebetićevoj ulici, itd…

Osim Karlovčana, na otvorenom 2011. čekaju samo u Draganiću, gdje je ispred Kulturnog centra pripremljen doček uz kuhano vino i vatromet.

Bez obzira hoćete li odabrati doček na otvorenom, u društvu obitelji ili na nekom tulumu, želimo vam dobru zabavu i puno zdravlja, sreće i, svakako, posla u 2011. godini.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest