U siječnju punkeri, u veljači Bajagin koncert za zaljubljene

U siječnju punkeri, u veljači Bajagin koncert za zaljubljene

Prvi karlovački koncert u 2011. godini na rasporedu je već 8. siječnja. Razveselit će sve ljubitelje punk glazbe, ali i sve one koji se sjećaju brojnih zabavnih trenutaka provedenih na Maloj Sceni. Koncert se, naime, održava upravo u tom kultnom prostoru, a nastupit će pet karlovačkih punk bendova svih generacija. Službeno, glavni povod za svirku je promocija albuma prvijenca Tahijevih kmetova, a uz njih zasvirat će Prije svega disciplina, Carl Hunter, Trea viit i Me as well.

A, nakon što su Školsku sportsku dvoranu Mladost “do vrha” u prosincu punili Gibonni i “Karlovačko live”, nema sumnje kako će za sve zainteresirane, ne samo Karlovčane, biti pretijesna i 12. veljače, kada će koncert za zaljubljene, uz predstojeće Valentinovo, održati Bajaga. Popularni srpski rocker vraća se u Karlovac nakon više od 20 godina, grad na četiri rijeke često i rado spominjao je u raznim intervjuima, a prema mnogima je i jedna od poznatih pjesama “442 do Beograda” nastala pri povratku s jednog od karlovačkih koncerata i nakon druženja s jednom Karlovčankom. Istini za volju, nekoliko gradova “svojata” tu pjesmu (uz Karlovac to čine i Skoplje te Novo Mesto u kojem je Bajaga služio vojsku).

Ulaznica za koncert bit će 90 kuna, ali kako organizator (tvrtka Kreostar) najavljuje, u ograničenom broju prodavat će se  “ljubavne ulaznice” u skladu s prigodom, pa jedna ulaznica vrijedi za dvoje.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest