Laburisti Jeliću: Idete se odmoriti na duhovnu obnovu, a od čega?

Laburisti Jeliću: Idete se odmoriti na duhovnu obnovu, a od čega?

Dok se gradonačelnik Damir Jelić zajedno sa suradnicima, ravnateljima škola, javnih ustanova i direktora gradskih sprema na “duhovnu obnovu” u samostan Sv. Ilije na Buškom jezeru u Hercegovini, Karlovčane zanima tko ovaj “team building” plaća i koji su su uopće motivi nove tradicije u karlovačkoj gradskoj upravi. Sinoć se priopćenjem oglasila šefica karlovačke podružnice Hrvatskih laburista Snježana Kirinić koje zbog velikog interesa javnosti prenosimo u cijelosti…

KAportal.hr

Tko plaća duhovnu obnovu u drugoj državi dok građani “grcaju” od novih poskupljenja?

Ovim putem bismo lijepo zamolili uvaženog gosp. Jelića da nam objasni kako je moguće da u lijepoj našoj nema niti jednog jedinog samostana gdje bi se poštovana gospoda molila Bogu, već je potrebno ići van granica države. Također bi nas zanimalo i tko plaća sve troškove za ne tako mali broj ljudi. Kažete da se idete odmoriti, a mi vas pitamo od čega?

Što vas je to toliko jako u vašim (još prilično mladim) godinama umorilo? Možda vaša sada već bivša mladež koja se “specijalizirala” za “preuređivanje” interijera gradskih kafića i osobnih opisa nekih naših mlađih sugrađana? Ili djeljenje otkaza u gradskoj upravi po još neutvrđenim kriterijima? Ili je to možda novo poskupljivanje troškova života našim građanima? Doista dođe nam da se zapitamo da li u samostanu tražite od svevišnjega pomoć da vas izvuče iz situacije u koju ste doveli naš grad i građane ili da vas ostavi još koju godinu u udobnim foteljama u koje ste zasjeli. Sve u svemu sumnjam u provođenje dobrih namjera i etičnost koju ćete propagirati kada se vratite, sve dok vam suradnike bira onaj tko vam govori što ćete, kada i kako raditi. Dok stvari stoje tako neće vam pomoći ni svevišnji ni svi samostani na svijetu da popravite stanje u sve siromašnijoj županiji još siromašnijih građana.

Snježana Kirinić

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest