Šaman Luka tumači pomore: Katastrofe tek predstoje jer su ljudi napali planetu

Šaman Luka tumači pomore: Katastrofe tek predstoje jer su ljudi
napali planetu

Nevjerojatni i dosad neviđeni prizori masovnih pomora ptica, riba i rakova o kojima se od početka 2011. godine svakodnevno izvješćuje s raznih strana svijeta nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Dok znanstvenici traže logična objašnjenja, sve je više onih koji su skloni alternativnim tumačenjima. Iako se kao krivac za neobičnu pojavu spominju nagle klimatske promjene, hladne morske ili zračne struje pa čak i novogodišnji vatrometi, veterinari i biolozi još uvijek nisu posve sigurni što je moglo biti uzrokom smrti za tisuće ptica u Švedskoj i SAD-u, milijune riba u Novom Zelandu i SAD-u te na koncu desetke tisuća rakova koje je more izbacilo na plažu Thanet u engleskom Kentu prije samo tridesetak sati.

Šaman iz Saborskog, Luka Hodak, ekskluzivno je za KAportal je ispričao kako su znanstvenici budale koje neće moći riješti problem čiji uzroci, po njemu, leže u ljudskom djelovanju te najavio još veće katastrofe.

– Ovo je svijet pun misterija i tajni. Za budale kao što su znanstvenici i financijski moćnici sve se dade riješiti u ljudskoj kategoriji. Različite katastrofe se događaju s tri razine. Jedna je uzrokovana manipulacijom znanstvenika i ekonomista, druga nesvjesnim djelovanjem običnih ljudi, a na treću razinu katastrofa djeluju više sile koje nisu osobno Bog.  Različitih katastrofa će, nastavlja Hodak, biti dva do tri puta više nego u zadnje dvije godine, dakle od 1. siječnja 2009. Kako kaže, sad je trenutno dodirnut genetski kod kojeg ima najviše u pticama ali i nekim životinjskim vrstama koje obitavaju u vodi i pod zemljom.

– Ta bića izlaze jer je napadnuta dimenzija u kojoj žive. Mi bi to nazvali izlazna vrata iz pakla, a mjesto gdje se to pojavljuje možemo smatrati anusom ove planete. Sve zajedno je najvjerojatnije aktivirala neka radioaktivna supstanca vođena ljudskim faktorom motiviranim financijskim probitkom. Istinski lijek za sve nadolazeće katastrofe, ako život postane nesnošljiv, je osobno uranjanje u sebe, a time i u spoznajni odnos između sebe i Providnosti, poručuje Luka Hodak.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest