Antikorupcijska inicijativa širi se na Ogulin – u Karlovcu pristiglo sedam prijava

Antikorupcijska inicijativa širi se na Ogulin – u Karlovcu
pristiglo sedam prijava

Antikorupcijska incijativa koju je osmislio Domagoj Švegar zajedno s ekipom bivših HSP-ovaca od jučer se proširila i na područje grada Ogulina.

Kao i Karlovčani od prije nekoliko dana, sad i Ogulinci mogu prijavljivati svoje sumnje u nezakonitosti i nepravilnosti unutar gradske uprave i oblike korupcijskog ponašanja, rečeno je na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji održanoj u Ogulinu, prenosi Ogulin info.

– U dogovoru s neovisnim političkim kolegama iz Karlovca, a sa zajedničkim ciljem podizanja transparentnosti i uklanjanja svih oblika nepravilnosti i malverzacija u funkcioniranju rada gradske uprave, želio bih obavijestiti građane kako smo otvorili antikorupcijski e-mail za grad Ogulin. Adresa antikorupcijskog e – maila je stopkorupciji.og@gmail.comOva e-mail, rekao je nezavisni vijećnik Željko Bokulić. Kako navodi, svaka prijava će se proučiti i prema organima poduzimati koraci, naravno, uz poštovanje anonimnosti onog koji ju je poslao.

švegar je rekao kako je antikorupcijski e – mail u Karlovcu već pokazao prve rezultate. Otvoreno je sedam slučajeva na kojima se radi. O suradnji s Ogulincima Švegar je rekao da su u planu zajednički nastupi i prezentacija ciljeva, no o daljnjem načinu djelovanja još se raspravlja.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest