Hrvatska turistička zajednica raspisala natječaj za potporu manifestacijama

Hrvatska turistička zajednica raspisala natječaj za potporu
manifestacijama

Mislite li da imate dobru ideju za manifestaciju koja će upotpuniti gradsku, općinsku, županijsku ili pak državnu turističku ponudu, pravo je vrijeme da je i predstavite. Hrvatska turistička zajednica raspisala je godišnji natječaj za potporu manifestacijama, a prijave se primaju do 10. veljače.

Za potpore manifestacijama mogu se kandidirati sve pravne i fizičke osobe – trgovačka društva, obrti, ustanove, jedinice lokalne i regionalne uprave i samouprave i ostale pravne i fizičke osobe.

Hrvatska turistička zajednica u 2011. godini financijski će poduprijeti određeni broj zabavnih, sportskih,  tradicijskih/etno i ostalih manifestacija, a naglasak je na onima koje doprinose:

– unapređivanju i obogaćivanju turističkog proizvoda, ponude pojedine destinacije ili Hrvatske u cjelini

– stvaranju prepoznatljivog imidža hrvatskog turizma

– razvoju sadržaja koji omogućavaju produženje turističke sezone

Primjerice, prošle godine HTZ je dao financijsku potporu karlovačkim manifestacijama Proljetne promenade, Ivanjski krijes i nizu ljetnih manifestacija pod zbirnim imenom Karlstad festival.

Kandidature za potporu prijavljuju se nadležnoj županijskoj turističkoj zajednici, dakle za predlagače s područja naše županije Turističkoj zajednici Karlovačke županije (A. Vraniczanya 6). Prijava se vrši na propisanom obrascu PM-2011, koji se može pronaći i na internet stranicama Hrvatske turističke zajednice na adresi http://www.croatia.hr.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest