Laburisti poručili Jeliću: Umjesto u Hercegovinu sljedeći put idite u Salzburg

Laburisti poručili Jeliću: Umjesto u Hercegovinu sljedeći put idite
u Salzburg

Hrvatski laburisti – stranka rada nisu mogli prešutjeti nove detalje vezane za odlazak gradonačelnika Damira Jelića, te 40-ak ravnatelja gradskih škola, ustanova i gradskih tvrtki na “duhovnu obnovu” u samostan na Buškom jezeru. Kako je u priopćenju navela predsjednica  karlovačkih laburista Snježana Kirinić, gradonačelnik je javnost opet zapanjio odgovorima.

– Na primjer, izjavom da se duhovna obnova plaća milodarima “koliko tko da”, oprostite, ali gdje vam je popis donatora, želimo ga vidjeti, ako je moguće čim prije, jako nas zanima. Bilo bi dobro da u riječniku potražite riječ – transparentnost. Druga stvar – koliko je vaše poznavanje zemljopisa kad neznate da je samostan u koji idete u drugoj državi ili možda želite izazvati međunarodni incident nepromišljenim izjavama. Treće – o tome da autobus plaćaju gradske tvrtke – molim vas a od kuda se one financiraju, pita čelnica Hrvatskih laburista.

– Zar ste ih vi možda dobili u naslijeđe od nekoga? Ne naravno, to opet plaćamo mi građani iz naših džepova. Da li bi gradske tvrtke i nama laburistima uplatile jedan team building kada već izigravate velike vjernike? Ne bi, naravno, nama naplaćujete i štand kada želimo dijeliti promo materijal. U najmanju ruku vi ismijavate zdravu pamet naših građana i pravite majmune od svih nas. Četvrto, gospodine Jeliću, da li vam je poznato da je RH sekularna država? Ako jest, onda biste trebali znati da je vaša vjera vaša stvar! Peto – možete li nam objasniti kako je moguće dobivati dnevnice a biti u isto vrijeme na duhovnoj obnovi obzirom na to da smo sekularna država? Tko radi dok se vi duhovno “obnavljate”? I na kraju zašto se ne bi osjećali ugodno kada bi i novinari išli s vama? E pa znamo svi zašto, a ja vam toplo preporučam da na idući izlet odete u Salzburg, kod “dragog vođe”, možda vam objasni kako završavaju ljudi koji boluju od bahatosti, poručila je Snježana Kirinić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest