U kontejneru pronađeno sedmero štenaca – mališane će se pokušati othraniti

U kontejneru pronađeno sedmero štenaca – mališane će se pokušati
othraniti

Ljudska okrutnost i glupost izgleda nemaju granica što se pokazalo i jutros u karlovačkom naselju Luščić. Sedam štenaca koji još nisu niti progledali pronašao je sakupljač boca u kontejneru. Nemoćne životinje koje su možda prije tek nekoliko dana došle na svijet neki je, jednostavno ga ne možemo drugačije nazvati, “gad” bacio u kontejner umjesto da je, ako se već ne može brinuti a njih, pozvao neki od brojeva telefona udruga koje se brinu za napuštene pse ili barem Sklonište za životinje, odnosno dežurni telefon karlovačke gradske šinterske službe.

Srećom, štenci su pronađeni. Tri je uzeo gospodin koji ih je pronašao dok je ostale odmah prebacio u veterinarsku ambulantu PET plus Nine Domišljanović koja je mališane nahranila, utoplila i poslije proslijedila na čuvanje ljubitelju životinja Robertu Tomljenoviću koji im je našao privremeni dom dok se ne othrane. Kako je kazala dr. Domišljanović, štenci su stari tek nekoliko dana i još nisu progledali. Ovo je, kaže dr. Domišljanović, sretan kraj priče jer su dobili šansu za život, dok je još puno posla da im se pronađe i topli dom.

Uskoro ćemo objaviti fotografije štenaca na KAportalu i KAoglasniku, naravno, uz kontakt telefon ako ih netko želi udomiti.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest