HNS-ovci znaju tko stoji iza zapošljavanje Jurkovićke, laburisti bi Jelića vratili u samostan

HNS-ovci znaju tko stoji iza zapošljavanje Jurkovićke, laburisti bi
Jelića vratili u samostan

Karlovački HNS osudio je zapošljavanje HDZ-ovke Daliborke Jurković na mjesto glasnogovornice gradskog poduzeća Inkasator. – Evidentna politička instalacija vječne uzdanice, pratilje i rođake Daliborke Jurković na izmišljeno mjesto glasnogovornice u karlovačkom javnom poduzeću “Inkasator” još je jedna potvrda bahate HDZ-ove politike uhljebljivanja svojih ljudi na svim razinama, bez obzira da li za to postoji potreba ili ne – kažu HNS-ovci u svojem priopćenju koje ne potpisuje nitko, odnosno njime reagira “Predsjedništvo Podružnice Karlovac”.

Nepotpisani sastavljač priopćenja kaže “da tu gradonačelnik Jelić ne može ništa i lopticu prebacuje na direktora Ivku, koji također ne može ništa, već izražava “stoljetnu” potrebu za glasnogovornicom u Inkasatoru, koja će razumjeti građane i objasniti im zašto svaki mjesec dobivaju sve veće račune”.

– Zna se tko stoji iza ove, još jedne velike pljuske građanima, pa gradonačelnik Jelić i direktor Ivka neće moći sutra reći da nisu smjeli i da nisu mogli spriječiti novi nepotrebni trošak i političku blamažu, i da je svemu kriv odbjegli ili pritvoreni bivši premijer Sanader – misle HNS-ovci koji ipak nisu podijelili s javnošću informaciju tko bi mogao stajati iza te “još jedne velike pljuske građanima”.

Zapošljavanje Daliborke Jurković nije prošlo nezapaženo ni kod karlovačkih laburista. Njihova predsjednica Snježana Kirinić kaže da je tu vijest primila poput hladnog tuša.

– Kao i obično bez transparentnosti, bez javnog natječaja i bez ikakvog obzira prema građanima, nastavljaju se “rodjačka” zapošljavanja podobnih vladajućoj strukturi. Izgleda da se naš uvaženi gradonačelnik požurio vratiti sa duhovne obnove samo kako bi naredio direktoru Inkasatora da potpiše (novo, izmišljeno) mjesto glasnogovornice. Naravno, to ide opet na teret naših građana – smatra Snježana Kirinić.

Ona bi htjela da je Jelić ostao “tamo negdje iza nekog brda jer ne bi ni primjetili da ih nema u gradu” – Ionako politiku u našoj županiji kroji netko drugi. Sve dok se proganjanje korupcije, posebno političke korupcije, ne spusti tamo gdje to najbolje vidimo i osjetimo na vlastitoj koži, a ovo je odličan primjer, neće biti dobro i nećemo ništa vjerovati ni Vladi, ni premijerki, ni Bajiću, jer gdje su sada kada se događaju očiti slučajevi nepotizma – bila je poslovično oštra Snježana Kirinić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest