Predsjednik Turković “instalirao” sina na mjesto trenera limača NK Karlovca

Predsjednik Turković “instalirao” sina na mjesto trenera limača NK
Karlovca

Osim iz uprave, političke snage HDZ-a očito se trude i iz stručnih kadrova eliminirati sve one koji imaju veze s nogometom. Kako je krenulo, neće nas previše začuditi ukoliko uskoro mjesto trenera seniorske momčadi umjesto Igora Pamića preuzme, recimo, Željko Pakšec, na vrata karlovačkog prvoligaša ponovno stane Dragutin Mikša, a mjesto centarfora preuzme neki nadareni mladić iz Mladeži HDZ-a.

Naime, najnoviji “biser” nove uprave postavljanje je predsjednikova sina Ivana Turkovića na mjesto trenera limača NK Karlovca, umjesto dugogodišnjeg karlovačkog nogometnog djelatnika i trenera Stjepana Lucijanića. Matiju Gornika, pak, zamjenit će Đuka Batinić.

Sportskih razloga za smjenu, mora se priznati – ima. Limači Karlovca iznimno su neuspješno odigrali proljetnu sezonu i u devet utakmica zabilježili samo devet pobjeda, pri čemu su postigli tek 101 pogodak, a primili čak dva. Ovaj rezultat razumljivo je ogorčio predsjednika Turkovića (košarkašima Miami Heata, primjerice, dovoljna je jedna utakmica za 101 poen, dok su limači Karlovca pod krajnje neučinkovitim trenerom Lucijanićem za to trebali devet utakmica).

Vrsni trenerski stručnjak s dugogodišnjim iskustvom, Ivan Turković, zasigurno će poboljšati rezultate karlovačkih limača, a za to će dobiti i honorar od dvije tisuće kuna, kako neslužbeno saznajemo iz samog kluba.

Roditeljske priče o djeci koja su šokirana odlaskom omiljenog trenera i dječjim suzama treba ignorirati. Kao da djeca znaju tko je dobar trener.

Dobar je, zna se – HDZ.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest