Počinju književno-glazbene večeri u Cohibi – na startu Zoran Janjanin i “Stil”

Počinju književno-glazbene večeri u Cohibi – na startu Zoran
Janjanin i “Stil”

Sutra u Cohibi počinje novi zanimljivi projekt mladih Karlovčana – “KAbina”, odnosno književno-glazbene večeri koje će svakog ponedjeljka predstavljati mlade pisce i glazbenike. Iako “rođen” u Karlovcu, ovaj projekt neće se ograničiti samo na autore iz grada na četiri rijeke, iako će u početku naglasak biti baš na njima.

Tako prvi ponedjeljak otvaraju mladi književnik Zoran Janjanin, koji će predstaviti svoj uspješni roman “Hazmat” i predstojeću zbirku priča “Zašto očajavati?”, a nakon njegove promocije zasvirat će mladi karlovački autorski bend Stil. Uz Janjanina gostuje i predstavnik izdavačke kuće Konzor, što je također dio cijelog projekta, odnosno mladi pisci moći će podrobnije saznati što i kako učiniti da bi napišu li dobru knjigu ili zbirku došlo i do objavljivanja iste.

Već sljedećeg ponedjeljka KAbina će izaći iz karlovačkih okvira – druga književna gošća je Barbara Pleić, rođena Riječanka koja je veći dio života provela u Slavonskom Brodu, a trenutačno je studentica u Zagrebu. Poslije nje nastupa karlovački bend S.K.A.

Program za veljaču još nije u potpunosti definiran, no spominju se imena Miroslava Galinca, Ivane Francisković, Hrvoja Tuteka, Dijane Robaš…

Književni dio programa počinje u 20 sati, a glazbeni u 21 sat. Ulaz je besplatan.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest