Ozljani gotovo rasprodali zonu Lug, pa kupili zgradu Turističkoj zajednici

Ozljani gotovo rasprodali zonu Lug, pa kupili zgradu Turističkoj
zajednici

Grad Ozalj prodao je jednu od posljednjih parcela u poduzetničkoj zoni Lug te kupio zgradu za ured Turističke zajednice. Točke dnevnog reda koje su se odnosile na ove dvije teme ujedno su bile i najvažnije na sjednici Gradskog vijeća.

– Prihvatili smo ponudu tvrtke TM Color koja se bavi uređivanjem interijera, eksterijera, trgovinom i uslugama. Oni su za površinu od 3.317 kvadrata ponudili cijenu od 155 tisuća kuna. Ugovor ćemo potpisati ovaj tjedan. To je jedna od zadnjih parcela u poduzetničkoj zoni Lug. Kupac je dužan nekretninu staviti u funkciju u roku od dvije godine. Možemo reći da je u 90 posto slučajeva kupac ispoštovao ugovorne obveze – izjavila je gradonačelnica Bisreka Vranić novinarima. U zoni Lug posluje dvadesetak poduzeća, a u njima radi 130 radnika. Za prodaju su slobodne još dvije parcele.

Bivši Informativni centar, zgrada od 110 kvadrata koju je gradsko vodstvo odlučilo kupiti, postat će ured Turističke zajednice grada Ozlja. U sljedeće tri godine grad će vlasniku za nekretninu isplatiti ukupno 113 tisuća eura. KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest