HNK Zagreb komedijom “Čaruga” otvorio veljaču u Zorin domu

HNK Zagreb komedijom “Čaruga” otvorio veljaču u Zorin domu

Nakon pomalo uspavanog siječnja, Zorin dom u veljači ljubiteljima kazališne i koncertne umjetnosti nudi zanimljiv i raznovrstan program, o kojem smo već pisali na KA portalu. I sam ulazak u drugi mjesec bio je atraktivan i kvalitetan, jer program za veljaču započeo je gostovanjem drame Hrvatskog narodnog kazališta Zagreb s komedijom “Čaruga”.

Ovaj popularni tekst Ivana Kušana za kazališne daske priredio je i predstavu režirao Joško Juvančić. Ova crna komedija 2011. godine obilježava i 35 godina otkako je prvi puta napisana upravo za kazalište, za Teatar u gostima.

Iako je predstava najavljena gotovo u posljednji čas, Zorin dom je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a prepuno kazalište sa zadovoljstvom je ispratilo burnim aplauzom i pozivima na bis kvalitetnu glumačku ekipu koju su predvodili Milan Pleština, Danko Ljuština, Vlasta Ramljak, Žarko Potočnjak, Ana Begić, Goran Grgić…

Već sutra (četvrtak) su na rasporedu dvije jutarnje predstave namijenjene mladima – Dramski studio Zorin doma u 10 i 12 sati odigrat će “Snježnu kraljicu”, a u pretprodaji su već ulaznice za monodramu “Cicibela”, koju na tekst sjajnog splitskog pisca Miljenka Smoje izvodi Vlasta Knezović. Ta predstava na rasporedu je 10. veljače.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest