Karlovački DJ Joe 2 Shine u natjecanju za najboljeg hrvatskog DJ-a

Karlovački DJ Joe 2 Shine u natjecanju za najboljeg hrvatskog DJ-a

U izboru za najboljeg hrvatskog DJ-a koji je upravo u tijeku, među 16 najboljih DJ-eva po izboru radijskih urednika koji prate elektronsku glazbu našao se i Karlovčanin Darko Stojaković, bolje poznat pod umjetničkim imenom Joe 2 Shine. Nakon što je stručni žiri suzio broj natjecatelja na 16, počeo je eliminacijski dio, dvoboji između DJ-eva od kojih u natjecanju ostaje onaj koji dobije više glasova publike. Prva emisija na Otvorenom radiju bila je u petak, a prvi par u prvom krugu su upravo Joe 2 Shine i DJ Pintha Indahouse iz Varaždina. Glasovanje se provodi na web stranici Police.hr (link: http://www.police.hr/index.php?module=DJBattle), uglednog proizvođača naočala koji je glavni sponzor. Za glasovanje je potrebno unijeti ime, prezime, e-mail, kliknuti na kvadratić i upisati priloženi kod.

Inače, DJ i glazbeni producent JOE 2 SHINE glazbom se počeo baviti još u djetinjstvu, pohađajući glazbenu školu u rodnom Karlovcu. Kao DJ počeo je raditi već sa 14 godina u jednom klubu u Karlovcu, vrlo brzo ga zamjećuju ljudi  iz glazbenog businessa nakon čega počinje njegov streloviti uspon na DJ sceni, o čemu svjedoči činjenica da  je već 12 godina neprekidno bukiran svaki vikend. Sa 17 godina odlazi u zagreb, gdje postaje rezident mnogih renomiranih zagrebačkih klubova (People’s, Aquarius, Hemingway, Shamballa ).

Pokreće samostalno ili radi kao suosnivač na mnogim sada već legendarnim klupskim programima (Delirous, House Your Soul, BIG, London Calling, House & Trumpet ). U isto vrijeme bilježi i nastupe u preko 80 hrvatskih i europskih klubova, te nastupa zajedno sa svjetski poznatim DJ zvijezdama kao što su Roger Sanchez,  D.O.N.S, Jerry Ropero, Milk & Sugar, Syke ‘n’ Sugarstarr, David Penn, Soul Avangerz, Peter Galderblom, Jean Claude Ades, Gadjo, High on Heels.. Suradnja s raznim glazbenicima nije prošla neopaženo ni u svijetu, tako je nastala i suradnja s londonskim producentom Isaacom Butcherom, poznatijim kao Butcherd Beats i vokalisticom Kelli-Leigh, s kojima je snimio već nekoliko singlova  i postao stalnim gostom londonskih glazbenih studija. Singl “You & Me” uskoro bi trebao izaći pod okriljem prestižne londonske izdavačke kuće. Joe također potpisuje i dvije CD kompilacije pod nazivom “House Your Soul”  tiskane u 10.000 primjeraka.

Karlovački ljubitelji house glazbe Joea su često imali prilike slušati u karlovačkim klubovima Papa’s baru i Budha baru i sve one koje je zabavio svojim glazbenim setovima Joe poziva da se uključe u natjecanje i daju mu glas na Police.hr kako bi došao do same završnice u natjecanju za najboljeg DJ-a Hrvatske. Sudeći po sasvim izjednačenom broju glasova za njega i varaždinskog DJ Pinthe Indahouse, bitka za drugi krug je zasad vrlo izjednačena.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest