Iznajmljivanje Strossmayerovog trga na četiri dana – cijena sitnica, samo 18 tisuća kuna

Iznajmljivanje Strossmayerovog trga na četiri dana – cijena
sitnica, samo 18 tisuća kuna

Trg Josipa Jurja Strossmayera te dio ceste uz trg kao i dijelovi Banjavčićeve ulice i Ulice Josipa Kraša od sutra do nedjelje bit će poprište snimanje novog reklamnog spota za Karlovačku pivovaru. Trg u povijesnom centru Grad Karlovac je tvrtki Kabinet d.o.o. iz Zagreba koja organizira snimanje spota iznajmio i to za – 18 tisuća i sto kuna.

– Zabranjuje se parkiranje vozila na Trgu Josipa Jurja Strossmayera, osim službenih vozila podnositelja zahtjeva – tvrtke Kabinet iz Zagreba (3 teretna vozila, 6 kombija i nekoliko osobnih vozila). Trg bana Josipa Jelačića pretvara se u prostor za parkiranje osobnih motornih vozila i podređuje Gradu Karlovcu na upravljanje. Na Trgu bana Josipa Jelačića određuje se parkiranje za službena vozila Grada Karlovca i vozila zaposlenika Gradske uprave, stoji u gradskoj odluci.

Kako nam je kazala glasnogovornica Grada Andreja Barberić, iznajmljivanje cijelog trga pa tako i tarifa određena je po prilično starom Pravilniku koji regulira ovakve slučajeve. U pripremi je, dodaje Barberić novi pravilnik koji definira iznajmljivanje gradskih javnih površina u svrhu snimanja filmova, spotova i reklama. Naknade će biti puno veće no zasad je situacija ovakva. No to nije sve. Pregledavajući materijal za pripremu snimanja ocijenjeno je da će nova reklama za Karlovačko pivo u najboljem svjetlu prezentirati grad Karlovac u Hrvatskoj ali i van granica zemlje, dok nije loše da ponek,, makar i skromna kunica konačno legne u tanak gradski proračun.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest