U subotu otvaranje novog plesnog i rekreacijskog kluba “Casablanka”

U subotu otvaranje novog plesnog i rekreacijskog kluba “Casablanka”

Karlovčani željni plesa od subote će na raspolaganju imati još jedan sportsko-rekreacijski i plesni klub – “Casablanka”, kojeg otvara Blanka Androšević. Ujedno, imat će i zgodnu prigodu da oprobaju što im najviše odgovara, jer svi tečajevi mogu se besplatno koristiti 10 dana.

Ono što je zanimljivo i za širu javnost su planirane tematske plesne večeri, plesnjaci i gostovanja profesionalnih plesača.

Ponuda tečajeva plesa i fitnessa također je raznovrsna – uz tečajeve latinsko-američkih, standardnih i društvenih plesova, tu su i breakdance, škola plesa za djecu, teen dance, ali i mini-dance tečaj za klince od 4 do 7 godina. Oni koji su sramežljivi mogu odabrati i individualne plesne poduke, a poseban tečaj namijenjen je mladencima.

Drugi dio kluba posvećen je fitnessu, a na raspolaganju su latino fitness, relax treninzi, anti-celulitni programi (aerobic, pilates…), kao i anti-stress programi.

Otvaranje kluba, na koje su pozvani svi, zakazano je za subotu, 5. veljače u 20 sati, u prostorijama u Grabriku, u ulici Kneza Branimira 54.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest