Prvo kušanje Karlovačkog zaživjelo u reklami koja se snima u centru grada (VIDEO)

Prvo kušanje Karlovačkog zaživjelo u reklami koja se snima u centru
grada (VIDEO)

Karlovac, 1854. godine. Na trgu ispred gradske vijećnice okupila se masa građana uzbuđenih zbog otvaranja prve bačve piva proizvedene u njihovom gradu.

Uz limenu glazbu, gradonačelnik i njegova svita, te gradski pivari otvaraju bačvu i kušaju pivo. Nakon gutljaja dva, svi zaključuju da je pivo odlično, palčevima okrenutim prema gore “lajkaju” novi proizvod, te kreće opće narodno veselje… Ovo je otprilike kratki sadržaj nove televizijske reklame za Karlovačko pivo koja se snima na Strossmayerovom trgu u centru grada. Stotinjak statista obučenih u odjeću kakva se nosila sredinom 19. stoljeća, konji te zanimljiva scenografija koja je središte grada vratila u prošlost oživjela je gradski trg kojeg ćemo uskoro moći gledati i na TV-u.

Novi reklamni spot osmislio je studio “Bruketa & Žinić” dok producentski dio posla odrađuje tvrtka “Kabinet” iz Zagreba. Zbog snimanja koje će trajati još danas i sutra u povijesnoj gradskoj jezgri nastupila je privremena regulacija prometa. Strossmayerov trg i okolne ulice su zatvorene, dok se automobili mogu parkirati na Trgu bana Josipa Jelačića.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest