KAbina u veljači posvećena karlovačkim autorima – večeras Lisac i Galinac

KAbina u veljači posvećena karlovačkim autorima – večeras Lisac i
Galinac

KAbina, književno-glazbene večeri ponedjeljkom u Cohiba Caffeu, tijekom veljače će biti posvećene karlovačkim autorima. Ožujak će, pak, najavljuju organizatori biti u znaku gostovanja književnih i glazbenih autora iz Zagreba, Rijeke, Duge Rese…

Večeras, u prvom izdanju u veljači, s početkom u 20 sati Darko Lisac predstavit će svoje “Karlovačke priče”, a nakon toga u glazbenom dijelu nastupa kantautor Miroslav Galinac – Molijer, marljivi karlovački boem i umjetnik, poznat i po svojim likovnim i pjesničkim radovima.

Naredna KAbina, u skladu s datumom, bit će posvećena – ljubavi. Na Valentinovo, 14. veljače, predstavit će se još neobjavljivani karlovački pjesnici koji pišu ljubavnu poeziju. Zasad je siguran nastup Alena Belavića, Branke Ivanović i Nevena Risa, ali i drugi koji bi se željeli predstaviti ovom prigodom još se uvijek mogu prijaviti. U glazbenom dijelu nastupa ženska rock skupina PMS.

Treća KAbina u veljači ugostit će dvije Karlovčanke – Ivanu Francisković koja piše i Gordanu Ivković koja ilustrira sve popularnije dječje knjige – ciklus “Smotanci”. Šuška se da bi ova iznimno simpatična djela mogla biti i ekranizirana, no više o tome saznat ćete u KAbini. Koncert nakon književnog dijela održat će mladi karlovački bend Tobo i Diverzanti.

Napokon, 28. veljače, u zadnjoj KAbini u ovom mjesecu, predstavit će se mlada karlovačka pjesnikinja, autorica nekoliko pjesničkih zbirki, Diana Robaš. Nakon nje zasvirat će bend Made in Taiwan.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest