Uspješna i treća KAbina uz solo “pričačku” i kantautorsku večer

Uspješna i treća KAbina uz solo “pričačku” i kantautorsku večer

Još jedna lijepa večer u Cohibi. U ugodnoj atmosferi i uz puno aplauza, održana je svojevrsna solo večer i u književnom i u glazbenom dijelu.

Darko Lisac predstavio je svoje “Karlovačke priče”, mnogima poznate i sa stranice na Facebooku, uz pomoć Igora Bukovčana, Darije Željko i Karle Mirčevski, uz mali performans i puno emocija i pljeska zadovoljnih posjetitelja.

U glazbenom dijelu, Miroslav Galinac – Molijer, počeo je obradama, nastavio vlastitim stvarima na engleskom jeziku, sve uz puno podrške dobro raspoloženih posjetitelja koji su ispunili Cohibu i na trećoj KAbini, a kada je htio završiti nastup, tek na nagovor publike koja je tražila “bis” odsvirao i izvrsnu pjesmu “Purpuran dan”.

Najavljena je i četvrta večer na kojoj će se predstaviti neobjavljivani pjesnici ljubavne tematike, sasvim prikladno uz Valentinovo koje pada baš sljedećeg ponedjeljka. Predstavit će se Alen Belavić, Branka Ivanović i Neven Ris, ali još uvijek je otvoren poziv za sve ostale ljubavne pjesnike koji bi se željeli odvažiti i predstaviti javnosti. Na Valentinovo – svirat će djevojke, karlovački ženski bend PMS.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest