Hrvatski laburisti poručuju Vladi Jadranke Kosor: Maknite se s vlasti, već ste nam dojadili

Hrvatski laburisti poručuju Vladi Jadranke Kosor: Maknite se s
vlasti, već ste nam dojadili

Hrvatski laburisti u svom zahtjevu za smjenom Vlade RH pod vodstvom Jadranke Kosor dosad su skupili 28 tisuća potpisa. Danas su predsjednik Laburista Dragutin Lesar i potpredsjednik Nikola Vuljanić u Karlovcu “odradili” i mali performans. Sa živom ovcom u društvu, kod “Kauflanda” Lesar je izrazio sumnju da će Vlada naći 150.000 pastira.

– Poruka je jasna i svakom razumljiva. Ovo je novi program zapošljavanja Hrvatica i Hrvata. Svi ćemo biti pastiri, ali upozoravam da će gđa. Kosor teško naći 150 tisuća pastira, rekao je Lesar. Kako kaže, evidentiranoj brojci nezaposlenih od 320 tisuća nezaposlenih treba pridodati još 80 – 90 tisuća koji ne dobivaju plaću i još 75 tisuća koji je primaju, ali se za njih ne plaćaju doprinosi.

– Novo zaduženje je bilo očekivano i jasna je poruka – prije izbora nisu spremni na nikakve promjene.  Što se tiče “nedodirljivih”. U Hrvatskoj su procesuirani samo oni koji su politički otpisani. Svi koji su u Remetincu imaju samo jedan dres, to je dres HDZ-a, zaključio je Lesar. Nikola Vuljanić kaže da peticiju šalju Vladi zbog “zlonamjernosti i lopovluka, nesposobnosti i zato jer su nam već dojadili, da se maknu. Svaki tjedan koji ova Vlada upravlja i upropaštava ovu državu, trebat će nam godina da vratimo stvari na početnu poziciju”. Laburisti su građanima koji su potpisali peticiju čestitali na građanskoj hrabrosti te najavili mogućnost potpisivanja online.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest