Policija sužava krug osumnjičenih: Uskoro će biti priopćeno tko je kriv za smrt na jezeru HE Lešće

Policija sužava krug osumnjičenih: Uskoro će biti priopćeno tko je
kriv za smrt na jezeru HE Lešće

Karlovačka policija potpuno je suzila krug osumnjičenika odgovornih za nesreću koja se na današnji dan prije točno četiri mjeseca dogodila nakon slijetanja obitelji Jurković u umjetno jezero HE Lešće i uskoro će izvjestiti javnost protiv koga će podnijeti kaznenu prijavu za izazivanje nesreće, odnosno koga će teretiti za smrt njihova dva člana.

Podsjetimo, oni su zalutali u maglovitoj noći te Mercedesom uletjeli ravno u jezero, jer nigdje nije bilo označeno da prestaje cesta kojom su se kretali. Utopili su se tada 70-godišnja Slavica Jurković i njezin 25 godišnji sin Rafaelo, a drugi Slavičin sin Robert i kćerka Dragica uspjeli su isplivati iz tonućeg automobila.

– U cilju utvrđivanja osobe koja je odgovorna za utapanje dvije osobe u akumulacijskom jezeru Hidroelektrane Lešće djelatnici PU karlovačke u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Karlovcu provode kriminalističko istraživanje. S obzirom na intenzitet provođenja kriminalističkog istraživanja zasigurno uskoro možete očekivati novo priopćenje u kojem ćemo priopćiti tko je odgovoran za njihovu smrt, tim riječima glasnogovornica PU karlovačke Tamara Grčić nagovijestila je skori početak raspleta tragičnog događaja.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest