Štrajkašica ispred Županije najavljuje samoubojstvo, Topolnjak Halapa spremna i na “detektor laži”

Štrajkašica ispred Županije najavljuje samoubojstvo, Topolnjak
Halapa spremna i na “detektor laži”

Ivanka Vlašić, 30-godišnja Karlovčanka koja je još u ponedjeljak ispred zgrade Karlovačke županije počela štrajk glađu zbog navodne prijevare u kojoj su, po njezinim tvrdnjama, sudjelovali njezin brat Marijan i pročelnica Ureda župana Bernardica Topolnjak Halapa danas  je prekinula štrajk no ako se do ponedjeljka ništa ne promijeni, najavila samoubojstvo. Kako je jutros kazala okupljenim novinarima, niti župan, niti mediji ni bilo tko ne može joj pomoći i stoga će biti prisiljena na ovaj drastičan čin.

Podsjetimo, Ivanka Vlašić darovnim ugovorom odrekla se dijela kuće u korist svog brata a kako bi on preuzeo njezin kredit. Tvrdi da joj je trebalo biti isplaćeno 25 tisuća eura te da ju je na ovaj potez nagovorila Topolnjak Halapa. Pročelnica Halapa i danas je odbacila bilo kakvu povezanost s nevoljom Ivanke Vlašić.

– Ivanku sam upoznala prije godinu dana kad me zamolila da joj zbog teške financijske situacije da joj posudim novac što sam i učinila. Ispričala mi je da je nevjenčani suprug zlostavlja i tuče te sam se sažalila i dala joj novac. To mogu potvrditi i SMS porukom u kojoj mi je Ivanka napisala da će mi novac vratiti, kazala je Topolnjak Halapa dodavši kako sve ovo može potvrditi na detektoru laži.

Topolnjak Halapa najavljuje tužbu dok nije htjela komentirati izjave Ivanke Vlašić da je spremna čak i na samoubojstvo. Kako kaže, žao joj je zbog nje i situacije u koju se dovela, ali tvrdi da ona nema apsolutno nikakvu ulogu u tome.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest